Individuele coaching

Individuele coaching met een vaste coach is de kern van al onze outplacement trajecten

In een vrijblijvend gesprek bent u van harte welkom om een eerste indruk te krijgen van de coach waarmee u, als u voor ons bureau kiest, gaat werken. Samen met uw vaste begeleider stelt u een plan van aanpak samen. Uw outplacement traject bestaat altijd uit ferquente individuele gesprekken met een ervaren loopbaancoach. Al onze coaches hebben naast een academisch werk en denkniveau ervaring met recruitment van hoger opgeleiden en een klantgerichte instelling. Tevens zijn alle coaches aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Contact
Ervaar het belang van individuele coaching bij CareerSolution Outplacement. Maak een vrijblijvende afspraak en werk samen met een ervaren loopbaancoach aan uw toekomst. Keywords: individuele coaching, CareerSolution, outplacement, traject, loopbaancoach, vrijblijvend gesprek, plan van aanpak, hoger opgeleiden, ervaring, klantgericht, Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Outplacement op maat

Afshankelijk van uw persoonlijke situatie zijn er verschillende elementen die aan de orde kunnen komen tijdens het outplacement.

Zaken die regelmatig aan de orde komen in de outplacementbegeleiding zijn onder andere: beroepskeuzeadvies, in kaart brengen kerncompetenties, verbeteren sollicitatievaardigheden en effectief netwerken.

Als aanvulling op de individuele coaching heeft u de beschikking over een ruim aanbod aan extra faciliteiten zoals de inzet van testen, digitaal naslagmateriaal en een relevant netwerk in zowel de profit als non-profit sector. Daarnaast kunt u gebruik maken van een exclusief systeem waarmee u alle voor u relevante vacatures verzamelt. Deze vacatures komen niet alleen van de gebruikelijke vacature-sites maar ook van de moeilijker vindbare websites van de desbetreffende organisaties zelf.

Graag lichten wij onze dienstverlening toe. Wij nodigen zowel werknemers als werkgevers uit om contact met ons op te nemen zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden en onze dienstverlening kunnen toelichten.

Onze Missie

CareerSolution streeft ernaar haar klanten – werkgevers én werknemers – optimaal te ondersteunen bij alle vragen rond loopbaan, outplacement of reïntegratie. Dat doen we met vakkennis, passie en een flinke dosis humor.

Onze Visie

Onze visie is om uiteindelijk alle mensen in Nederland te helpen die van baan willen of moeten veranderen. Optimaal resultaat en optimale klanttevredenheid op het gebied van reïntegratie diensten.