CareerSolution outplacement

CareerSolution is een outplacementbureau met naast twee vestigingen in Amsterdam, vestigingen in heel Nederland onder andere in Utrecht, Den Haag en Haarlem.

Als outplacementbureau dat gespecialiseerd is in outplacement en re-integratie 2e spoor van hoger opgeleiden streeft CareerSolution naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. Resultaat en klanttevredenheid staat bij CareerSolution hoog in het vaandel. Daarnaast hechten wij in een markt die voor veel mensen onbekend en ondoorzichtig is veel waarde aan transparantie. Meer informatie over CareerSolution is te vinden op onze algemene website.

CareerSolution werkt met een platte en slagvaardige organisatie. U heeft altijd een vaste coach die uw aanspreekpunt en contactpersoon is, voor, tijdens en ook na afloop van het outplacement traject. Daarnaast kunt u rekenen op de ondersteuning van onze algemeen manager die zorgt dat het hele traject organisatorisch soepel verloopt. Uiteraard beschikt CareerSolution over een klachten en privacy-reglement dat op elke vestiging is in te zien. Deze website is specifiek gemaakt voor kandidaten of opdrachtgevers uit Amsterdam en omgeving. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Contact
CareerSolution is een gespecialiseerd outplacementbureau met vestigingen door heel Nederland, waaronder Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem. Ontdek onze toewijding aan kwaliteit, resultaten en klanttevredenheid. Keywords: CareerSolution, outplacement, re-integratie, hoger opgeleiden, kwaliteit, klanttevredenheid, transparantie, platte organisatie, vaste coach, algemeen manager, privacy-reglement, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem.

Onze Missie

CareerSolution streeft ernaar haar klanten – werkgevers én werknemers – optimaal te ondersteunen bij alle vragen rond loopbaan, outplacement of reïntegratie. Dat doen we met vakkennis, passie en een flinke dosis humor.

Onze Visie

Onze visie is om uiteindelijk alle mensen in Nederland te helpen die van baan willen of moeten veranderen. Optimaal resultaat en optimale klanttevredenheid op het gebied van reïntegratie diensten.